O nama

Cabello ukratko, tko smo, što radimo i naša vizija

Svoje povjerenje su nam dali lideri industrije

Cabello je specijalizirani i ovlašteni distributer najpoznatijih i vodećih brendova za profesionalnu kozmetiku njegu i ljepotu kose. Svojim klijentima osiguravamo da se potpuno posvete svom poslu, a nama prepuste kompletnu uslugu i logistiku.

L’Oréal proizvodi ljepotu od 1909.

1904. godine, mladi kemičar, Eugéne Shuller izumio je prvu boju za kosu kako bi odgovorio na potrebe frizera. “Oduvijek sam mislio da naš rast i naš uspjeh prije svega ovise o izvrsnosti strastvenih istraživača, te njihovoj mašti i trudu kao glavnim vrlinama.” L’Oreal se razvio i nastao 1909. godine. Stoljeće kasnije, priča se nastavlja…

Kérastase

tMisija Brenda Kérastase je personalizirana njega za iznimnu kosu. Zato što žene vide svoju kosu kao iznimnu ekspresiju svog identiteta,
Kérastase im nudi vrlo osobnu njegu za posebnu kosu, kombinirajući iskustva najboljih svjetskih frizera sa znanjima znanstvenog tima koji je u središtu istraživanja kose…

Naš tim

Zaposlenici Cabella predani su stvaranju nove vrijednosti za svoje klijente. Kao jedna od vodećih malih kompanija, posvećeni smo razvoju poslovanja u skladu sa zajednicom u kojoj živimo, a našu tvrtku činimo poticajnim mjestom za rad.  Težimo izvrsnosti i ustrajno se trudimo biti kompanija sa kojom je lako poslovati.

Milan Kandić

Direktor

Ivan Matić

Direktor

Nikolina Brajković

Voditelj ureda

Kristina Ključarić

Prodajni savjetnik

Mateja Lončar

Prodajni savjetnik

Mia Vidoša

Prodajni savjetnik

Zašto odabrati Cabello?

Cabello d.o.o. je specijalizirani i ovlašteni distributer najpoznatijih svjetskih proizvođača u kozmetičkoj i beauty industriji. 

Od 2018. Cabello. d.o.o. je ekskluzivni distributer za L’Oreal Professionnal i Kerastase na području kontinentalne Hrvatske, Kvarnera i Istre.

Mi smo mlada dinamična kompanija kojoj je cilj distribuciju unaprijediti prema potrebama klijenta i mogućnostima tržišta.

Baš kao i sami vlasnici tvrtke, naši zaposlenici dijele veliku strast i znanje u prodaji i edukaciji poslovnih partnera. Preko naših zaposlenika trudimo se biti u kontaktu sa svojim kupcima pružajući im najnovije informacije o aktualnim trendovima i prenijeti  im jednostavnu filozofiju i strategiju svakog branda. Time našim partnerima omogućujemo najbolju potporu na tržištu koje pokrivamo. Naš poslovni uspjeh počiva na postizanju zadovoljstva klijenata stoga svi naši zaposlenici završili su tečajeve odnosa s klijentima, prodajnog razgovora, neverbalne komunikacije i prodajnog bontona.

Misija

Zaposlenici Cabella predani su stvaranju nove vrijednosti za svoje klijente.
Kao jedna od vodećih malih kompanija, posvećeni smo razvoju poslovanja u skladu s zajednicama u kojima živimo, a našu tvrtku činimo poticajnim mjestom za rad. Težimo izvrsnosti i ustrajno se trudimo biti kompanija s kojom je lako poslovati. Želimo pružati usluga vrhunske kvalitete na području prodaje, marketinga i distribucije našim poslovnim partnerima. Izgraditi kvalitetne i dugoročne poslovne odnose s našim poslovnim partnerima. Sve to usmjereno je i povećanju tržišnog udjela naših brandova na tržištu.

Vizija

Naša je vizija postati najbolji pružatelj usluga distribucije  i edukacije  u beauty industriji diljem Hrvatske. To za nas znači da svakom partneru možemo ponuditi optimalne usluge i proizvode u okviru cjelokupnog distribucijskog lanca vrijednosti.

Naša strategija

Svoje djelovanje prilagođavamo potrebama klijenata, jer njihov uspjeh i zadovoljstvo doprinose našem uspjehu. Izvrsnost usluge glavni je čimbenik našeg uspjeha. To, s jedne strane, znači kako u našem svakodnevnom radu težimo najvišoj mogućoj razini kvalitete, dok smo s druge strane izrazito svjesni troškova. Svoju ekološku i društvenu odgovornost shvaćamo vrlo ozbiljno.

Transparentnost

Dijelimo svoje znanje bez monopoliziranja i želimo da svi imaju korist od toga.
Stvaranje odgovarajućeg ozračja slobode izražavanja drugačijeg mišljenja i mišljenja općenito. Pružanje prilike svakome da razvija sebe i nas. Aktivno slušanje potreba naših klijenata i nastojimo pozitivno utjecaja na našu radnu etiku. Držimo riječ, priznajući mogućnost pogrešaka učinjenih u najboljoj namjeri.

Našim kupcima osiguravamo:

  • 100% sigurno poslovanje s nama
  • besplatnu dostavu (vrijedi za narudžbe iznad 1000 kuna i za cijelu Hrvatsku, trošak dostave za narudžbe manje od 1000 kuna iznosi 30 kuna)
  • brzu i sigurnu isporuku
  • podršku kupcima ( [email protected] )

Pribilježite se za novosti

Želite li primati naše novosti i dodatne informacije o našoj ponudi,
unesite svoju adresu e-pošte.